Web Analytics Made Easy - Statcounter

در تقویم اسلامی کشورمان نیز روز وفات حضرت ام‌البنین(ع) را روز تکریم مادران و همسران شهدا نامیده‌اند؛ تکریم همسران و مادرانی که مانند حضرت ام‌البنین(س) از جگر گوشه‌های خود برای ابقای انقلاب و اسلام گذشته‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ ۱۳ جمادی الثانی در تاریخ وفات حضرت ام‌البنین(س) همسر امام علی(ع)؛ بانویی از تبار معرفت حک شده است، فاطمه بنت حزام که دارای چهار فرزند پسر بودند به همین دلیل لقب ام البنین(ع) را گرفتند، هر چهار فرزند این بانوی بزرگوار در دشت کربلا در راه اسلام و ولایت شربت شهادت نوشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تقویم اسلامی کشورمان نیز روز وفات حضرت ام‌البنین(ع) را روز تکریم مادران و همسران شهدا نامیده‌اند؛ تکریم همسران و مادرانی که مانند حضرت ام‌البنین(س) از جگر گوشه‌های خود برای ابقای انقلاب و اسلام گذشته‌اند.

کشور ما زنانی از تبار حضرت ام البنین(ع) فراوان دارد

بی شک نقش بی بدیل مادران و همسران شهدا که زینب گونه در دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس همسران و فرزندان خود را تشویق به رفتن به جبهه برای حفظ انقلاب و اسلام می کردند در تاریخ فراموش نمی شود.

دوران دفاع مقدس که دشمن تا دندان مسلح بود اگر ایثار و از خودگذشتگی این شیرزنان ایرانی نبود، که خیلی از این بانوان نو عروس نیز بودند معلوم نبود صدام با پشتیبانی از کشورهای مختلف دنیا بر سر سر زمین ما چه می آورد.

کشور ما زنانی از تبار حضرت ام البنین(ع) فراوان دارد؛ شهید فاطمه نیک که به ام الشهدای جزیره هرمز شهرت دارد در دوران قبل و بعد از انقلاب اسلامی تمامی اعضای خانواده خود را تشویق به مبارزه با باطل می کردند به طوری که با  آغاز دفاع مقدس خود لباس رزم را بر تن سه پسر خود کرد و آنها را راهی جبهه کرد.

ام الشهدای جزیره هرمز زنی از خطه نیلگون خلیج فارس سه فرزندش، برادرانش و برادرزاده هایش را تشویق برای رفتن به جبهه هشت سال دفاع مقدس کردند و این مادر هشت تن از اعضای خانواده اش در دفاع مقدس شهید شدند و در آخر خود نیز در جمعه خونین مکه توسط آل سعود به شهادت نائل آمد و به کاروان شهدا پیوست.

همسران و مادران شهدا مانند ام البنین، رباب، لیلا و زینب کبری دارای صبری جزیل هستند

همسران و مادران شهدا مانند ام البنین، رباب، لیلا و زینب کبری دارای صبری جزیل هستند که با صبر و پشتیبانی خود گوش به فرمان ولایت هستند و فرزندان خود را برای دفاع از انقلاب و اسلام راهی جبهه های حق علیه باطل می کنند.

اگر از دوران دفاع مقدس فاصله بگیریم در حال حاضر نیز مادران و همسرانی هستند که همسر و فرزند خود را تشویق به مبارزه با کفر می کنند؛ مادران و همسران شهدای مدافع حرم درس تاریخ و ولایت پذیری را خوب آموخته اند.

در جنوبی ترین نقطه کشور خانواده تختی نژاد پسرش و خانواده سالاری همسرش را با توجه به اینکه دو فرزند کودک نیز داشته راهی سوریه کردند تا ثابت کنند فرهنگ ایثار و شهادت همچنان باقی مانده است.

شهید عبد الحمید سالاری یک دختر و یک پسر از خود به یادگار گذاشته است؛ همسر شهید سالاری عنوان کرد: هر زمان نیاز به حضور پسرم در میدان نبرد باشد خود لباس رزم را برتنش می کنم و این نشان دهنده اوج از خود گذشتگی همسران و مادران شهدا است.

ایثار و از خودگذشتگی مادران و همسران شهدا باید سرمشق راه ما در ادامه مسیر انقلاب اسلامی باشد

سردار تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه به مناسبت روز تکریم مادران و همسران شهدا بیانه ای صادر پیامی صادر کرده است که در آن آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«الَّذینَ آمَنوا وَهاجَروا وَجاهَدوا فی سَبیلِ اللَّهِ بِأَموالِهِم وَأَنفُسِهِم أَعظَمُ دَرَجَهً عِندَ اللَّهِ ۚ وَأُولٰئِکَ هُمُ الفائِزونَ».
(سوره توبه آیه ۲۰)
«آنها که ایمان آوردند، و هجرت کردند، و با اموال و جانهایشان در راه خدا جهاد نمودند، مقامشان نزد خدا برتر است؛ و آنها پیروز و رستگارند.»

سیزدهم جمادی الثانی، سالروز وفات حضرت ام البنین (سلام الله علیها)، بانوی مجاهد و بزرگواری که عمر گرانمایه خود را صرف دفاع از ولایت نمود و با تحمل صبر در برابر شهادت همسر و فرزندان خویش در راستای ادای دین خود به اسلام نام او در شمار فداکارترین مادران و همسران شهدا قرار گرفت.
شهدا با خون خود، واژه‌های سرخ شهادت را در دیوان هستی به نظم کشیدند و از أرض به اوج آسمان ها رسیدند، انسان‌های وارسته ای که در دامان پاک مادرانی مؤمنه و وارسته پرورش یافتند، شهیدان متأهل نیز از حضور همسرانی نجیب و صبور بهره مند بودند که داغ جانسوز شهادت عزیزشان را به جان خریدند تا حریم میهن اسلامی، أمن بماند و دست بیگانگان و متجاوزان به خاک وطن نرسد.
ایثار و از خودگذشتگی مادران و همسران شهدا باید سرمشق راه ما در ادامه مسیر انقلاب اسلامی باشد و برای همیشه ما خاضعانه قدردان صبوری آنان هستیم و بر خود واجب می دانم به بهترین وجه ممکن از زحمات این مادران و همسران اسطوره ساز ، تجلیل و تکریم نمایم چراکه به همگان ما درس مقاومت، صبر، ایمان و رشادت را آموختند تا این عزت آفرینی ها برای ابد ماندگار و ثبت شود.

اینجانب ضمن عرض تسلیت و تعزیت سالروز وفات بزرگ بانوی ادب، اسوه شجاعت، بردباری، نماد نجابت، پاکی و شکیبایی، حضرت ام البنین(س) که علمدار کربلا حضرت عباس(ع) را در دامان پرمهر خویش پروراند، فرصت را غنیمت شمرده و با تکریم و تجلیل از مادران و همسران شهدا و گرامیداشت شأن و منزلت آنها، عزت، سلامتی و سعادتمندی این اسوه های عفت و پاکدامنی را از درگاه ربوبی خداوند سبحان مسئلت می نمایم.


انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مادران و همسران شهدا وفات حضرت ام البنین حضرت ام البنین س حضرت ام البنین ع همسران و مادران انقلاب و اسلام دفاع مقدس روز وفات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۵۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از دیگر مزیت‌های آسپرین بیشتر بدانیم

آفتاب‌‌نیوز :

پره اکلامپسی، یکی از بیماری‌های دوران بارداری است که با فشار خون بالا و آسیب اندامی مشخص می‌شود و علائم آن شامل تورم، افزایش وزن ناگهانی و سردرد است و به مسومیت حاملگی نیز شناخته می‌شود.

از هر ۲۰ زن باردار در ایالات متحده یک زن در معرض این بیماری قرار دارد. پره اکلامپسی، یکی از عوامل مرگ مادران باردار به‌شمار می‌رود.

به گزارش نیویورک تایمز، بسیاری از زنان باردار درباره این بیماری و راه‌های درمان یا کنترل آن اطلاعات کمی دارند.

گروه ویژه خدمات پیشگیرانه ایالات متحده از ۱۰ سال پیش به زنانی که در معرض خطر پره اکلامپسی قرار دارند توصیه می‌کنند تحت نظر پزشک از هفته دوازدهم بارداری آسپرین بچه مصرف کنند. این گروه ویژه، هیاتی بانفوذ از کارشناسان هستند که دستورالعمل‌های همگانی سلامت صادر می‌کنند.

کالج آمریکایی متخصصان زنان و زایمان با حمایت از این توصیه اعلام کرده است آسپرین با دز پایین که تحت نظر پزشک تجویز می‌شود به احتمال زیاد عوارضی ندارد و بهترین زمان برای شروع مصرف آن قبل از هفته شانزدهم بارداری است، اگرچه می‌توان آن را دیرتر هم شروع کرد.

افرادی که در بارداری قبلی‌شان دچار پره اکلامپسی شده‌اند، زنانی که دو قلو، سه قلو یا چند قلو باردارند، افرادی که به بیماری کلیوی، بیماری خودایمنی، دیابت نوع ۱ یا ۲ مبتلا هستند، همچنین زنانی که فشار خون بالای مزمن دارند، با خطر ابتلا به پره اکلامپسی مواجه‌اند.

به گزارش ایندیپندنت، پژوهش‌ها نشان می‌دهد مصرف آسپرین بچه با دز کم می‌تواند خطر ابتلا به پره اکلامپسی را تا ۱۵ درصد و خطر زایمان زودرس را تا ۲۰ درصد کاهش دهد. این دارو همچنین خطر محدودیت رشد داخل رحمی را تا ۱۸ درصد کم می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ایران اسلامی به الگویی برای آزادیخواهان جهان تبدیل شده است
  • هم مادران و همسران ارزشمند و هم نقش آفرینی در اجتماع | منزوی‌ کردن زنان را به هیج‌وجه قبول نداریم | ویدئو
  • از دیگر مزیت‌های آسپرین بیشتر بدانیم
  • اعزام رزمندگان گردان امام سجاد به سرزمین نور
  • آیین تکریم از مقام معلم در شهرستان دشتی برگزار شد
  • سوم خرداد به یک روز ملی و به یاد ماندنی در تاریخ تبدیل شده است
  • رهبر معظم انقلاب: حج امسال باید برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش باشد/ حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند/ برای دفاع از فلسطین منتظر دیگران نمی‌مانیم
  • همایش یاد یاران، فرصتی برای جهاد تبیین است
  • امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند
  • دفاع «بانکی» از قانون جوانی جمعیت/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان