Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی طائب عصر یکشنبه در آیین تکریم از مادران و همسران شهیدان روحانی در تالار بیداری اسلامی جامعه‌الزهرا (س) در قم  اظهار داشت: از همان ابتدایی که حضرت امام (ره) از مردم خواست که وارد میدان شوند، ابتلا و آزمایش الهی شروع شد و ملت ایران مورد امتحان قرار گرفتند.

وی افزود: ندای آیا کسی است که من را یاری کند امام حسین (ع) از حلقوم امام راحل بیرون آمد و ملت نیز جواب داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مادران شهیدان در جریان قیام ۱۵ خرداد ۴۲ عملکرد خوبی از خود نشان دادند گفت: این نهضت به‌واسطه صبر و مقاومت این مادران تا پیروزی نهایی ادامه پیدا کرد، و در طول جنگ تحمیلی به عنوان یکی از سنگین‌ترین جنگ‌هایی که تاریخ به خود دیده نیز همین موضوع باعث ماندگاری کشور و نظام شد.

طائب با بیان اینکه امروز در کشور عراق از صدام و ارتش رژیم بعثی او هیچ نامی برده نمی‌شود و هیچکس نیز از آنها یادی نمی‌کند بیان داشت: در ایران مردم به مزار شهیدان می‌روند، طلب حاجت می‌کنند، و حاجت روا هم می‌شوند.

وی در ادامه با تاکید بر تداوم راه شهیدان و همچنین انتقال روحیه مادران شهدا به جامعه خاطرنشان کرد: حماسه عاشورا اگر در تاریخ ماندگار شد، به دلیل وجود مادران صبور و مقاومی چون ام‌البنین (س) بودد، که هدفشان یاری رساندن به امام زمان خود بود.

وی همچنین با بیان اینکه مادران شهیدان نیز مقاومت کردند و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، عزیزان خود را به اسلام و انقلاب هدیه دادند گفت: به دلیل همین استقامت‌ها، آمریکا که حضرت امام آن را شیطان بزرگ نامید، امروز به شدت تحقیر شده است.

طائب در ادامه یادآور شد: همان دشمنی که روزی هواپیمای مسافربری ایران را سرنگون کرد و در دنیا نَفَسِ هیچکس هم در نیامد، اکنون پایگاه عین‌الاسد و همچنین هواپیمای بدون سرنشین او هدف قرار می‌گیرد، از افغانستان گریخته، و از عراق نیز در حال فرار می‌باشد.

این آیین به مناسبت سیزدهم جمادی‌الثانی سالروز وفات ام‌البنین (س)، روز تکریم مادران و همسران شهیدان و به همت سازمان بسیج طلاب و روحانیان سپاه علی بن ابیطالب (ع)، معاونت اداری و پژوهشی جامعه الزهرا (س) و مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه ترتیب یافته بود.

همچنین این مراسم در قالب همایش تخصصی شهدای روحانی قم به عنوان یکی از ۱۰ پیش همایش کنگره بزرگداشت چهار هزار شهید روحانی بود، که اوایل اسفندماه سال جاری در این استان برگزار می‌شود.

برچسب‌ها حوزه علميه قم شهدا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه قم شهدا حوزه علميه قم شهدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۷۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، اسکندر پاسالار در گفتگو با خبرنگاران با بیان این‌که از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۱ آمار ولادت در استان بوشهر کاهشی بود، از صعودی شدن روند ولادت پس‌از ۷ سال خبر داد و افزود: در مجموع ولادت‌های ثبت شده در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ در استان بوشهر، رشد ۸ دهم درصدی داشته است.

وی اعلام کرد: سال گذشته ۱۳هزار و ۶۳۶ واقعه ولادت در استان بوشهر ثبت شد و جمعیت این استان به بیش از یک میلیون و ۲۱۰ هزار و نهصد نفر رسید.

به گفته مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر بیشترین ولادت ثبت شده در سال ۱۴۰۲ در شهرستان بوشهر با ۲۶.۴ درصد و کمترین ولادت در شهرستان دیلم با ۲.۷ درصد بوده است.

وی اضافه کرد: نسبت جنسی حاصل از ولادت‌های ثبت‌شده در سال ۱۴۰۲، ۱۰۶.٩ بوده، یعنی به ازاء هر ۱۰۰ نوزاد دختر متولد شده، نزدیک‌به ۱۰۷ پسر به دنیا آمده که این رقم در سال پیش‌از آن ۱۰۸.۹ بوده است.

پاسالار گفت: میانگین سن مادران بوشهری در تولد اولین فرزند در سال گذشته ۲۷.۱ سال بود در حالی که این میانگین در کشور ۲۷.۳ سال بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین ولادت‌ها با ۳۸.۱ درصد در ۵ سال اول زندگی زوج‌ها به وقوع پیوسته است، افزود: فاصله ۶ تا ۱۰ سال پس از زندگی مشترک زوج‌ها ۲۹.۸ درصد و بقیه ولادت‌ها پس ۱۰ سال زندگی مشترک زوج‌ها ثبت شده است.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر به گروه سنی مادران اشاره کرد و گفت: بیشترین ولادت‌های ثبت شده در استان بوشهر مربوط به گروه سنی مادران ۳۰ تا ۳۴ سال است و گروه‌های سنی ۲۵ تا ۲۹ سال و گروه سنی ۳۵ تا ۳۹ سال به ترتیب در رده‌های بعدی قرار دارند.

دیگر خبرها

  • مادر شهیدان «جوینی» به فرزندان شهیدش پیوست
  • اعزام رزمندگان گردان امام سجاد به سرزمین نور
  • ماماها، زنان را به زایمان طبیعی تشویق کنند
  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • تکرار نشست زمین در خیابان شهیدان کاظمی/عمق فرونشست ۴ متر است
  • نشست زمین و ترکیدگی لوله در خیابان شهیدان کاظمی
  • صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال
  • شهیدان راهنمایان جامعه محسوب می‌شوند
  • جلوی افت موالید را گرفتیم/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان
  • رشد نرخ باروری در ۱۴ استان/ تنها نیمی از قانون اجرا شده است